IEA Danmark

 

Aktiviteter i Enneagramforeningen

  

Enneagramforeningen IEA Danmark
samler private og professionelle
i et passioneret netværk omkring Enneagrammet

Her på siden finder du artikler, vidensdeling og
aktiviteter for medlemmer i Enneagramforeningen.   

 

 

Events

Medlemsaktiviteter hos Enneagramforeningen

SE KALENDER

Enneagramtype 4 og relationer 16. februar kl 20.00

Enneagramtype 4 og relationer 16. februar kl 20.00

Det er tid til vores populære panelaftener, nu sammen med kærlighedsrelationer til typerne og denne gang med de skønneste 4'ere.   I vores nye panel-serie har vi både typer og deres kærligheds-relationer på scenen samtidig. Dette giver os et rum med ærlige og...

Bogklub 22. februar kl 20.00

Bogklub 22. februar kl 20.00

Velkommen tilbage til Enneagramforeningen Danmarks Bogklub! Efter en god opstart med Beatrice Chestnut & Uranio Paes’s “The Enneagram Guide to Waking Up” er Søren Heick endnu engang klar til at invitere til en ny omgang og med en ny bog. Kom og...

Enneagramtype 5 og relationer 2. marts kl 20.00

Enneagramtype 5 og relationer 2. marts kl 20.00

Det er tid til vores populære panelaftener, nu sammen med kærlighedsrelationer til typerne og denne gang med de dejlige 5'ere.   I vores nye panel-serie har vi både typer og deres kærligheds-relationer på scenen samtidig. Dette giver os et rum med ærlige og nærværende...

Enneagramtype 6 og relationer 16. marts kl 20.00

Enneagramtype 6 og relationer 16. marts kl 20.00

Det er tid til vores populære panelaftener, nu sammen med kærlighedsrelationer til typerne og denne gang med de vidunderlige 6'ere.   I vores nye panel-serie har vi både typer og deres kærligheds-relationer på scenen samtidig. Dette giver os et rum med ærlige og...

Enneagramtype 7 og relationer 30. marts kl 20.00

Enneagramtype 7 og relationer 30. marts kl 20.00

Det er tid til vores populære panelaftener, nu sammen med kærlighedsrelationer til typerne og denne gang med de lækre 7'ere.   I vores nye panel-serie har vi både typer og deres kærligheds-relationer på scenen samtidig. Dette giver os et rum med ærlige og nærværende...

Enneagramtype 8 og relationer 13. april kl 20.00

Enneagramtype 8 og relationer 13. april kl 20.00

Det er tid til vores populære panelaftener, nu sammen med kærlighedsrelationer til typerne og denne gang med de fantastiske 8'ere.   I vores nye panel-serie har vi både typer og deres kærligheds-relationer på scenen samtidig. Dette giver os et rum med ærlige og...

Enneagramforeningens medlemsfest i Randers d. 27. maj 2023

Enneagramforeningens medlemsfest i Randers d. 27. maj 2023

Sæt X i kalenderen allerede nu! Enneagramforeningen får ved hjælp af Helena Istrup Protopapas mulighed for at samle medlemmerne til spisning, hygge og masser af enneagramsnak. Det er lørdag d. 27. maj kl 18.00 på Brødregade 11, 1. sal, 8900 Randers C Kun for...

Bliv medlem af Enneagramforeningen

 Allerede medlem? 
Bliv aktiv i Enneagramforeningen.
Vil du blive en del af 6 samarbejdsområder
og bidrage til en levende og bæredygtig forening!

 

1 Medlemsaktivitet & Events

2 Tovholdere for Ennea-groups

3 Redaktør til SOME & LinkedIn gruppe

4 Redaktør for artikler & blogposts

5 Redaktør for Enneagramleksikon

6 Redaktør på Enneagrammets historie

blog

Artikler fra Enneagramverdenen

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Testimonials

Glade medlemmer

 


“Det var først da jeg stiftede bekendtskab med Enneagrammet at jeg mødte et værktøj, som fortæller så meget mere om det, der driver os, vores motivation, vores adfærd og ikke mindst hvad der begrænser os.”

SØREN HEICK, TIDLIGERE FORMAND FOR ENNEAGRAMFORENINGEN IEA DANMARK

 

 


"Der har altid været en stor interesse i Enneagrammiljøet for at mødes, og dele vores passion med andre ligesindede.

IEA Danmarks rolle er bl.a. at være rammesættende for disse fora. Der var derfor stor tilslutning til at mødes online da IEA åbnede op for det virtuelle møde."

PATRICK HOUGAARD SIMONSEN,
FORMAND FOR IEA DANMARK

 

"Jeg kendte ikke til IEA’s etiske retningslinier i begyndelsen og var ikke klar over, at det er bedst at alle selv opdager deres type og ikke bliver typebestemt af andre.

Jeg synes det er vigtigt, at der findes en organisation som IEA, der har udarbejdet etiske retningslinjer i anvendelsen af Enneagrammet.  "

RUSTAN PETERSON, SPIRITUEL MENTOR


“Da jeg blev medlem af Enneagram-foreningen, åbnedes et nyt slags community for mig, hvor jeg kunne nørde med en masse fælles navlepilleri og ublut blande mig i andres personlige liv og få tak til gengæld. Det var lykken for sådan en som mig!”

ANNABELLA AL-NAFUSI,
IEA GLOBAL, IEA DANMARK & ENNEAGRAMNØRDER

 


"For mig, som vært, er den største glæde ved Enneagramforeningens online-events, at få andre menneskers fortællinger og oplevelser til at give Enneagrammet liv.
Det er på den måde jeg oplever Enneagrammet gå fra teori i bøgerne til noget levende. "

PATRICK HOUGAARD SIMONSEN,
FORMAND IEA DANMARK

 


Danmark er 'the land af Ennea' ikke mindst fordi vi har utroligt dygtige undervisere, konsulenter, coaches, terapeuter og skoler, der på bedste vis sikrer at rigtig mange mennesker i Danmark nu har en god grundviden om Enneagrammet og nogle er blevet decideret nørder, i ordets mest positive forstand.

Enneagramforeningens formål er at sikre et forum for alle med interesse i Enneagrammet. Jeg glæder mig over  at være med til at skabe en platform der, uden kommercielle interesser, sikrer et fællesskab for nørder og andre Enneagram- interesserede.

BALDER WENDT-STRIIM,
ENNEAGRAMFORENINGEN IEA DANMARK

 

 


“Enneagrammet er et system, som alle burde kende til og jeg håber, at jeg gennem Enneagramforeningen kan bidrage til at udbrede kendskab og viden om Enneagrammet.

Enneagramforeningen er et fantastisk sted til ”ikke-kommerciel” udveksling af Enneagram-nørderi.”

SØREN HEICK,
TIDLIGERE FORMAND FOR ENNEAGRAMFORENINGEN IEA

 

 


“IEA online-forum kan samle mennesker fra alle hjørner af landet (og udlandet).
Tidligere blev de fleste Enneagram-arrangementer afholdt i de store byer, og spredt ud over tid med henblik på at få en stor deltagertilslutning.
IEAs online forum kan nu sætte mange små emne-specifikke møder op, som alle medlemmer kan deltage i hjemme fra stuen.

Nogen deltager aktivt, andre er med for at lytte. Begge dele er vigtige, for det er formidlingen og lysten til at debattere, der er betydningsfuld.”

PATRICK HOUGAARD SIMONSEN,
FORMAND IEA DANMARK

 

"Da jeg for alvor begyndte at udforske mig selv om mine medmennesker ved hjælp af Enneagrammet havde jeg ingen anelse om, at det ville blive et af de vigtigste værktøjer for mig, og et landkort til min personlige udvikling."

RUSTAN PETERSON, SPIRITUEL MENTOR

"IEA Danmark kan være med til at samle kræfterne bag ved den praktiske anvendelse af Enneagrammet, samt inspirere vores IEA-venner rundt omkring i verden.

Vi har brug for mere praktik, mindre repetition af grundmaterialet og mere dialog om, hvordan vi bærer visdommen, erfaringer og inspirationen fra Enneagrammet videre til næste generation."

FLEMMING CHRISTENSEN, THINK ABOUT IT

 

"Jeg oplevede selv at mangle et sted hvor jeg kunne dele min begejstring og nysgerrighed for Enneagrammet med andre efter at jeg havde endt mine uddannelser.

Der er mange gode nationale og internationale Facebook grupper for Enneagram-interesserede, men gennem IEA er der nu et rum, hvor man kan dele, debattere og få sparring med andre, som ligeledes ønsker Enneagrammet ind under huden, ‘live’ og dermed i nærvær med hinanden"

PATRICK HOUGAARD SIMONSEN,
FORMAND IEA DANMARK


“Da jeg mødte Enneagrammet, var Enneagramforeningen stedet at møde ligesindede og møde interessante udenlandske undervisere.

Jeg har en drøm om, at vi kommer til at se en helt anden type online-enneagram-liv, som bliver mere muntert, givende, personligt og internationalt.
Vi kan ha' små læsegrupper, typegrupper, temagrupper, og grupper for interesserede i Authentic Relating, Circling og Spiral Dynamics mm. Vi vil have mastermindgrupper med udelukkende enneagramkyndige.”

ANNABELLA AL-NAFUSI,
IEA GLOBAL, IEA DANMARK & ENNEAGRAMNØRDER

 

 


“Enneagrammet er et system, som alle burde kende til og jeg håber, at jeg gennem Enneagramforeningen kan bidrage til at udbrede kendskab og viden om Enneagrammet.

Enneagramforeningen er et fantastisk sted til 'ikke-kommerciel' udveksling af Enneagram-nørderi.”

SØREN HEICK,
TIDLIGERE FORMAND FOR IEA DANMARK

 

 

"'Enneagrammet er mangfoldigt og det er i den ånd jeg ønsker vores onlineevents skal holdes med mig som vært.

Jeg ønsker at du kommer, som du er, og giver dit bidragog dine nuancer til de mange udgaver af de vidunderlige personlighedstyper.
Kun gennem dine fortællingerog lyst til at deltage bliver vores arrangementer levende og mindeværdige."

PATRICK HOUGAARD SIMONSEN,
FORMAND IEA DANMARK

"Det er vigtigt for mig, at der findes et ikke-kommercielt netværk for alle os Enneagramnørder. 

Jeg håber, at IEA i fremtiden kan blive igangsætter for og supportere lokale Enneagram mødegrupper for selvudvikling drevet på frivillig basis, så Enneagrammet bliver udbredt endnu mere."

RUSTAN PETERSON, SPIRITUEL MENTOR

"Der er online undervisning fra mange IEA arrangementer. IEA Global har en fælles blog, som alle IEA Professionals kan bidrage til og flere steder er man begyndt at interessere sig for betydningen af social media’s muligheder for at støtte og inspirere Enneagram entusiaster."

FLEMMING CHRISTENSEN, THINK ABOUT IT

 

"Enneagrammet er mangfoldigt og det er i den ånd jeg ønsker vores onlineevents skal holdes med mig som vært.

Tak til IEA-bestyrelsen for at ville have mig som vært ved vores online events.
Jeg er meget taknemmelig og beæret over tilliden.

Vi ses online!"

PATRICK HOUGAARD SIMONSEN,
FORMAND IEA DENMARK

medlemmer globalt

IEA afdelinger i verden

jubilæum i 2019

 

 

Hvem er

Enneagramforeningen.
Og hvad giver det dig at være medlem?

Enneagramforeningen IEA Danmark er det ikke-kommercielle forum for Enneagram-interesserede. 

Vi er en del af IEA Global, the International Enneagram Assocation; et passioneret fællesskab af enneagramforeninger fra hele verden. Sammen støtter IEA op om interessen for og arbejdet med Enneagrammet på verdensplan.
IEA findes i 14 lande og 5 amerikanske stater: Argentina, Brasilien, Colorado, Columbia, Danmark, Finland, Frankrig, Georgia, Great Lakes, Greater Washington DC, Holland, Kina, Korea, Minnesota, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Ægypten.

Vores lokale tilhørsforhold med IEA Global medfører en række etiske retningslinjer og ansvar, og giver vores medlemmer en række internationale fordele:

• Artikler offentliggjort i The Enneagram Journal IEA NinePoints online magasin
• Lydoptagelser fra tidligere IEA globale konferencer
• Rabat til IEAs globale og regionale konferencer, træninger og begivenheder
• 10% rabat på en Zoom-konto til konferenceopkald og virtuelle møder
•  Promover din Enneagram-relaterede virksomhed

Bliv medlem af Enneagramforeningen

Email

info@iea-danmark.dk