IEA Danmark

 

     Udbydere i Enneagrammet

  

Enneagramforeningen IEA Danmark
samler private og professionelle

i et passioneret netværk omkring Enneagrammet

Her på siden finder du et udvalg af 
udbydere indenfor Enneagrammet
Enneagramforeningen IEA Danmark nævner udbyderne
for at skabe kontakt mellem dem og dig, som ønsker at lære
om Enneagrammet, blive coachet af en Enneagram-coach,
få introduceret Enneagrammet på din arbejdsplads,
i dit foreningsliv m.m. Udbyderne på denne side er medlemmer
af Enneagramforeningen, og de er anført på listen ud fra deres eget ønske.
Udbyderne er uafhængige af Enneagramforeningen IEA Danmark, som fraskriver sig
ethvert ansvar for at have oplistet en udbyder,
som evt. måtte bryde de etiske regler og standarder for
IEA, International Enneagram Association. 

 

 

  

 

 

 

Udbydere af

Enneagrammet

THINK ABOUT IT er en kursus- og konsulentvirksomhed der arbejder med personlig udvikling, team- og ledertræning indenfor Enneagrammet. Vi har 30 års erfaring og er et stærkt team af personer med faglig og menneskelige bredde og dybde, som alle brænder for at hjælpe andre med at gøre en forskel. Vi er drevet af at hjælpe private såvel som professionelle med at skabe stærke relationer, have nærende samtaler og få indsigt i sig selv og andre mennesker.

Akkrediteret: ‘Accredited School, Accredited training program, Accredited Professional with Distinction’ fra IEA Global

Enneagramstedet

ENNEAGRAMSTEDET – fordi vi tager din personlige udvikling seriøst!

ENNEAGRAMSTEDET udbyder åbne uddannelser, konsulentydelser og coaching. Vi udvikler enkeltpersoner, teams og organisationer. Vores mangeårige undervisnings- og erhvervserfaring kommer dagligt vores kunder og kursister til gavn, og vi har derfor tusinder af glade kunder indenfor alle tænkelige brancher og fagområder. Vi tilbyder en mangfoldig vifte af ydelser, herunder grunduddannelser, Practitioner, Business Practitioner, Coachuddannelse, parkurser, test, bøger med mere.

Vores certificerede uddannelser er godkendt af både IEA Global og Enneagrambrancheforening i Danmark, der bl.a. sikrer høj etik, ensartet faglighed og gennemsigtighed i uddannelsesudvalget. Vores 2 lærere har knapt 50 års erfaring med Enneagrammet.

Akkrediteret: IEA Accreditation Training Program 2021, ‘Accredited School & Accredited Professional’ fra IEA Global

Danmarks Enneagram Skole

Vores uddannelse er aktuel for dig, der ønsker dyb personlig udvikling samt at arbejde psykoterapeutisk med dig selv og andre.

Med enneagrammet som omdrejningspunkt integrerer vi Narrativ terapi, Gestalt terapi, Systemisk Terapi, NLP samt Integral Psykologi.

Som enneagram psykoterapeut vil du kunne mestre spirituelt essensarbejde. At vågne op til nysgerrigt at gå på opdagelse i andre mennesker og dine egne psykologiske processer, så du kan være i relation med nærvær og empati

Vi er en internationalt akkrediteret enneagramskole med internationalt akkrediterede undervisere og et psykoterapeutisk institut anerkendt af Dansk Psykoterapeutisk Forening og af NLP-foreningen i Danmark.

 

Du lærer at være med dine egne psykologiske processer, så du kan være i relation med nærvær og empati.

Du opnår et kvalificeret og eksamineret bevis for at kunne arbejde terapeutisk med mennesker i individuelle-, parmæssige-, familiemæssige-, teammæssige- og organisationsmæssige sammenhænge.


‘Accredited School & Accredited Professional’ fra IEA Global

https://360indicator.com/enneagram-test-gratis

Grow Your Passion coacher, rådgiver og underviser private og virksomheder til at gro og få succes gennem selvindsigt og bevidsthed og derigennem skabe bedre relationer, samarbejde, trivsel og kommunikation. Enneagrammet er fundamentet uanset om det gælder ledersparring, teamudvikling eller private forløb. Vi tilbyder 1:1 samtaler, kortere og længerevarende kurser og forløb, workshops og foredrag for såvel det private som det kommunale marked. Gennem Enneagrammet skaber vi et fælles ordforråd og bevidsthed og ikke mindst udvikling for såvel den enkelte medarbejder og leder, ledergruppen og teamet som helhed.
Akkrediteret: ‘Accredited Professional’ fra IEA Global

 

https://360indicator.com/enneagram-test-gratis

Jeg har arbejdet aktivt med Enneagrammet siden 2003 og startede selvstændig kursusvirksomhed i 2009.
Jeg tilbyder en række kurser og uddannelser inden for Enneagrammet med fokus på at gøre det så praktisk anvendeligt som muligt. Jeg tager udgangspunkt i træning af nærvær og helhedsorienteret udvikling gennem kropslig sundhed samt følelsesmæssig og mental balance. Jeg arbejder derudover som coach, hvor jeg tilbyder individuelle forløb for private og virksomheder samt som virksomhedskonsulent, hvor jeg primært arbejder med udvikling af teams, styrket samarbejde, bedre konflikthåndtering og bevidst ledelse.

Som underviser er jeg kendt for mit engagement, min ærlighed og min evne til at møde mennesker, hvor de er. Det er helt afgørende for mig, selv at gå vejen og jeg arbejder derfor stadig dagligt med min egen udvikling, både gennem min egen daglige praksis og gennem deltagelse på kurser, uddannelser og konferencer, så det jeg tilbyder er noget jeg selv har stor erfaring i at bruge aktivt i mit eget liv.

‘Accredited School & Accredited Professional’ fra IEA Global 

https://360indicator.com/enneagram-test-gratis

Få gratis enneagramtest hos 360Indicator og partnere. Danmarks specialiserede udbydere af Enneagramkurser til Erhvervslivet. Med 360Indicator får du et værktøj til læring, der stikker dybere end normale adfærdstypologier og almindelige personlighedstests. Et værktøj der kan udvikle dig og dit team til high performance.

 

Skal denne plads være din?

Er du professionel Enneagram underviser, coach, kursusafvikler eller anden form for udbyder af Enneagrammet i professionelt regi?
Skriv til info@iea-danmark.dk og ansøg om at komme med på listen for udbydere.

 

Susanne Povelsen

CoachSpirit har over 20 års erfaring i arbejdet og udvikling med        Enneagrammet. Her kan du få coaching om din type, lære i dybden om dig selv, forstå de andre typer, komme på kursus eller blive certificeret i iEQ9 Enneagram testen.

Akkrediteret: ‘Accredited with Distinction’ fra IEA Global

Evolving Enneagram offer an interspiritual approach to global transformation. We help you to develop a personalized infrastructure to cultivate a thriving life from the inside out. Emphasizing the importance of healing within a conscious, Enneagram-literate community, we offer a compassionate path without dogma that honors your uniqueness to help you – and our world – realize our shared wholeness, unity, and greatest potential.
Founded by Rev. Nhien Vuong, J.D., M.Div.

Accredited: Accredited Professional from IEA Global 

ENNEAGRAM

NLP & Enneagram Aalborg
Siden 2007 har vi med udgangspunkt i Aalborg C udbudt certificerede og godkendte uddannelser indenfor Enneagrammet på alle niveauer. Indehaver Morten Gelbek har mere end 20 års personlige erfaring i at arbejde professionelt med Enneagrammet.

Vores deltagere er såvel private som professionelle fra mange forskellige brancher. Vi udbyder alt fra Grundkursus og Basic Grunduddannelse til Enneagram Practitioner/Business Practitioner samt en række forskellige Master Classes, hvor der bla. er fokus på specifik anvendelse af Enneagrammet i praksis.

Erhvervslivet, virksomheder og institutioner – offentlige og private – benytter desuden Enneagraminstituttet i stort omfang, når der skal stilles skarpt på at styrke trivsel, samarbejde, kommunikation, forståelse, ledelse og arbejdsglæde. Vi tilbyder desuden tests og profilering – individuelt og teams samt facilitering og coaching indenfor hele HR og trivselsområdet – samt privat.

Akkrediteret: IEA Accreditation Training Program, ‘Accredited School & Accredited Professional’ fra IEA Global

Bliv medlem af Enneagramforeningen

 Allerede medlem? 
Bliv aktiv i Enneagramforeningen.
Vil du blive en del af 6 samarbejdsområder
og bidrage til en levende og bæredygtig forening!

 

1 Medlemsaktivitet & Events

2 Tovholdere for Ennea-groups

3 Redaktør til SOME & LinkedIn gruppe

4 Redaktør for artikler & blogposts

5 Redaktør for Enneagramleksikon

6 Redaktør på Enneagrammets historie

medlemmer globalt

IEA afdelinger i verden

jubilæum i 2019

blog

Artikler fra Enneagramverdenen

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

 

 

Hvem er

Enneagramforeningen.
Og hvad giver det dig at være medlem?

Enneagramforeningen IEA Danmark er det ikke-kommercielle forum for Enneagram-interesserede. 

Vi er en del af IEA Global, the International Enneagram Assocation; et passioneret fællesskab af enneagramforeninger fra hele verden. Sammen støtter IEA op om interessen for og arbejdet med Enneagrammet på verdensplan.
IEA findes i 14 lande og 5 amerikanske stater: Argentina, Brasilien, Colorado, Columbia, Danmark, Finland, Frankrig, Georgia, Great Lakes, Greater Washington DC, Holland, Kina, Korea, Minnesota, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Ægypten.

Vores lokale tilhørsforhold med IEA Global medfører en række etiske retningslinjer og ansvar, og giver vores medlemmer en række internationale fordele:

• Artikler offentliggjort i The Enneagram Journal IEA NinePoints online magasin
• Lydoptagelser fra tidligere IEA globale konferencer
• Rabat til IEAs globale og regionale konferencer, træninger og begivenheder
• 10% rabat på en Zoom-konto til konferenceopkald og virtuelle møder
•  Promover din Enneagram-relaterede virksomhed

Email

info@iea-danmark.dk